Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider SunSmile Fürtös-bogyós gyümölcsmosó

4600 Ft21373 Ft

Törlés

A SunSmile Fürtös-bogyós gyümölcsmosó a Sunrider egyedülálló terméke. Ön nyugodt lehet: használatával az elfogyasztott gyümölcs- és zöldségfélék tiszták és biztonságosak lesznek!

Aktív hatóanyagai lemossák a káros anyagokat, növényvédő, rovarirtó- és egyéb vegyszermaradványokat, közömbösítik a baktériumokat, gombákat és más kártevőket. Elsődleges tisztító hatású hatóanyaga a decil-poliglükóz, amely kukoricalisztből és kókuszolajból kerül kivonásra.

Ez egy biológiailag lebomló anyag.Tartalmaz természetes eredetű, híg hidrogén-peroxid-oldatot is, amely használat után vízre bomlik. Ez egy oxidálószer, amely elpusztítja a gyümölcsön, zöldségen lévő baktériumokat és egyéb mikroorganizmusokat.

Előnyös tulajdonságai:

– Természetes alapanyagú alkotórészei a szervezet optimális egyensúlyához igazítva minden káros anyagtól megtisztítják a gyümölcsök és zöldségek felszínét, sőt, bizonyos mértékben a felszín alatti részeket is.
– Elég a gyümölcsmosó oldatában megmosni a gyümölcsöket és zöldségeket; mivel természetes és biológiailag lebomló anyagokból készült, nem viszünk fel újabb mérgeket, és nem feltétlenül szükséges utána tiszta vízzel leöblíteni magát a gyümölcsmosó folyadékot.
– Ha vásárlás, illetve saját termésből történő szedés után közvetlenül megmossuk vele a gyümölcsöket és zöldségeket, majd megszárítjuk őket, sokkal tovább megőrzik frissességüket.
– A szőlőről, a brokkoliról és más növényekről is látványosan eltávolítja a viaszos fedőréteget, amit egyszerű vizes mosással lehetetlen lemosni.
–  Saját testünkön közvetlenül a kívánt területeken töményen alkalmazva tapasztalatok szerint rendkívül hatékony a bőr-, láb- és körömgomba ellen.
– Vérző seb fertőtlenítésére is kiválóan alkalmas. Ilyenkor habzik és kicsit csíp is; ez az oxigéntermeléssel járó intenzív oxidációs folyamatokat jelzi.
– Hígítva szájöblítésre, töményen pedig fogkefe, bizonyos konyhai eszközök és WCkagyló fertőtlenítésére is alkalmas
– Oldata használható növények természetbarát permetezésére is.

K everjen el egy kupak (5 ml; a nagy flakonnál a belső kupak) SunSmile Fürtös-bogyós gyümölcsmosót 3-4 liter vízben, és helyezze bele a gyümölcsöket, zöldségeket 1-2 percre. Viaszos fedőréteg eltávolításához az áztatást folytassa legalább 5 percig! Utána szárazva törölve a gyümöcs, zöldség közvetlenül fogyasztható, vagy eltehető későbbi fogyasztásra.

víz, decil-poliglükóz, benzoinkivonat, hidrogén-peroxid

A gyümölcsmosót egy ünnepi alkalomkor próbáltam ki nagyban először. A rengeteg nyers zöldségből, gyümölcsből szinte semmit sem kellett kidobni azért, mert megromlott volna. Azóta naponta használom, ami meglátszik a környezetem életminőségén. (Nagy Noémi)

A SunSmile gyümölcsmosóval nem csak a gyümölcsöket és a zöldségeket szoktam megtisztítani, hanem a húst is! A hűtőben tárolt virslit átmostam vele, mire a színe zöldre változott… Innen tudtam meg, hogy romlott volt, azonnal kidobtam. Azóta minden vett és kapott húst átmosok a gyümölcsmosóval. (Kiss István Gézáné)

A SunSmile gyümölcsmosó nagyon hasznos a kiszáradt, repedezett sarokra, illetve kézre is. Ezeken túl a növényeim gombás leveleit ezzel mosom le, néhány év alatt bebizonyosodott, hogy hatására ledobják a beteg leveleket és helyettük egészségesek nőnek ki! (Ibránszki Bea)

Évek óta használom a gyümölcsmosót, zöldségek lemosásán , növények permetezésén , rovarok távol tartásán túl , nekem nagyon bevált pedikűr, manikűr után a körmömre csöpögtetek, megsérül a bőr , akár karcolás, bármilyen bőrsérülés esetén, egy-egy csepp és nem gyullad be, sőt sokkal hamarabb meggyógyul. Ezzel párhuzamosan ,ha nagyobb a baj, akkor még teszek egy kis sunbreeze olajat is. (Kovács Éva)

A SunSmile Fürtös-bogyós gyümölcsmosó tökéletes termék. Egyszerűen imádom, egyre többen ismerik meg és kedvelik. A gyümölcsmosónak köszönhetően a gyümölcseim és zöldségeim hosszabb ideig őrzik meg minőségüket, tisztábbak és jobb ízűek. (Celementina  Melendez, USA)

A WC illatosítókkal rengeteg mérget juttatunk a szervezetünkbe, erre is megoldást adhat a Sunrider: egy üres, szórófejes flakont feltöltünk vízzel, majd teszünk bele néhány csepp SunSmile gyümölcsmosót és adunk hozzá pár csepp SunBreeze olajat. Ezzel a permettel  a WC-n kívül a lakás bármely helyiségének levegője frissíthető, kellemessé tehető. Gyors és egészséges! (Solymosi Józsefné)

Balatoni nyaralónkban komoly problémánk volt a szárnyas hangyákkal, nagyon elszaporodtak. Vegyszert nem akartunk használni a mellékhatások miatt… A testvérem tanácsára 2-3 dl vízbe 5-6 csepp SunSmile gyümölcsmosót tettem, összeráztam, majd ezzel befújtuk az egész nyaralót. Kb. negyed óra elteltével az egész lakásból eltűntek a szárnyas hangyák! Két hét múlva mentünk vissza újra, és nyomuk sem volt. Azóta az egész környék a nyakunkra jár, hogy adjunk nekik is ilyen gyümölcsmosót. (Kövesi János)

“Imádom! – Még a kutyánkon is használjuk, mint fertőtlenítő/tisztító  – így a bundája sokáig marad puha és jó illatú.” (Joan R. – herbsfortune.com)

“Már egy kis csepp gyümölcsmosó már segít is abban, hogy a gyümölcsök, zöldségek tovább maradjanak frissek a hűtőben.” (Pui I. – herbsfortune.com)