Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Alpha 20C – Az immunrendszer erősítője

20226 Ft

Törlés

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: fa, tűz, föld, fém és víz. A kínai gyógyászatban ezek a szervezet öt fő rendszerének felelnek meg. Ha az öt elem egyensúlyban van, akkor az egész szervezet jól működik. A kínaiak évezredekkel ezelőtt felismerték, hogy léteznek úgynevezett szervrendszer-specifikus élelmiszernövények, amelyek célirányosan kifejezetten egy-egy szervrendszert táplálnak.

Az Alpha 20C növényi koncentrátum a „fa” elem növényeivel a szervezet védekezési rendszerét, illetve a máj bizonyos funkcióit táplálja és erősíti. Immunrendszerünk működése rendkívül sokrétű és összetett. A fehérvérsejtek egyes típusai részt vesznek a működésében, és ezek közé tartoznak a T-sejtek, amelyek fontos szerepet ®játszanak a szervezetet megtámadó organizmusok leküzdésében. Az Alpha 20C serkenti a T-sejtek termelését, és így erősíti a szervezet természetes betegség-megelőző, allergia- és sejtburjánzás-ellenes harcát.

Az Alpha 20C különösen hatékonynak bizonyul, amikor a Conco vagy a Prime again növényi koncentrátummal együtt fogyasztják. Ez a kombináció sok esetben segít a szervezetnek súlyos allergiás állapotok leküzdésében, a felhámréteget, a tápcsatorna nyálkahártyáját, a torkot, orrüreget, nőknél a vaginát gyakran támadó (pl. candida-) fertőzések leküzdésében, illetve a légzési problémák enyhítésében. Betegségek, fertőzések, megfázások esetén általában lerövidül a gyógyulási idő.

Az Alpha 20C élelmi értékű növények keveréke, tehát, mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk.

Napi 2 db kapszula / Napi 1 tasak 240 ml vízben elkeverve – étkezéskor. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészéges életmódot.

kínai fehérvirág gyökér (50%), paris növény teljes növény (50%) és kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz

„Ragaszkodom az Assimilaid-hez. Erősíti az emésztőrendszeremet, a gyomromat, illetve az immunrendszeremet. Mióta szedem, nincsenek panaszaim! Hatékonyságát az is mutatja, hogy már a párommal is megkedveltettem, korábban nem tudott vele azonosulni, de amióta kipróbálta, ő is rendszeres fogyasztója lett”. (Vincze Erika)

„7 évvel ezelőtt nagyon komoly emésztőrendszeri problémám volt, de a sok kivizsgálás ellenére sem tudtak semmit változtatni az orvosok. Ekkor elkezdtem inni a Calli-t, naponta 3×2 kapszulát szedtem az Assimilaid-ből, és egy hónap után megszűntek a panaszaim. Azóta nincs gyógyszer a házban, és bármit ehetek, ihatok. Egy év alatt 15 kilót fogytam. Akinek csak tehetem, elmondom a jó tapasztalataimat.” (Csillag Jánosné)

Kedvencem: emésztési problémáimat megoldotta, finom, kitűnő ízesítője a család ételeinek. Kiváló vajas kenyérre, minden főzelékbe, egyedülálló íze van tőle asülteknek, mártásoknak, pástétomoknak, stb.. (Jágerné Simon Marica (60) – életmódtanácsadó)

Szereti a különleges finom fűszereket? Akkor ezt húsra, főzelékbe is beleszórhatja. Ez a kapszula karban tartja az emésztést. Feltáplálja a szervezetet, hogy az emésztőnedveket és különféle enzimeket megtermelje. Nincs puffadás, nem kell a k betűseket / kelkáposzta, karfiol, karalábé, káposzta…/ sem kiiktatni az étrendből. Ha egy kicsit túlterheljük a gyomrunkat /pl. disznóölés/ egy-két kapszula és máris minden rendben. (Róthné Bogdola Erzsébet (61) – tanítónő)

“A barátaim régóta használták már az Assimilaidet, és meggyőztek, hogy próbáljam ki az emésztési problémáimra. Remekül érzem magam, már kevesebb, mint egy hónap termékfogyasztás után is. A gasztroenterológusom is elégedett volt a visszajelzéseimmel.” (Marsha P. – herbsfortune.com)

“Az Assimailaid 23 éve tartja kordában a fekélyes vastagbélgyulladásomat, nem tudnék nélküle élni. Eleinte napi 4 kapszulát fogyasztottam, de ezt mára lecsökkenthettem napi 1-re. Minden évben kellett járnom kolonoszkópiára, de most már csak 3 évente kell mennem. Velem csodát tett!” (Dinah D. – herbsfortune.com)