Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider SunSmile – Növényi fogkrém

7991 Ft

Olvasta már a márkás, sokat reklámozott fogkrémek címkéin található figyelmeztetéseket? Ha eddig nem, most szánja rá az időt, és saját maga is meg fog lepődni: „6 éven aluli gyermek csak szülői felügyelettel használja. Ha a fogmosáshoz szükségesnél nagyobb mennyiséget lenyel belőle, sürgősen forduljon orvoshoz vagy a helyi toxikológiai állomáshoz!”

Léteznek olyan fogkrémek, amelyeknek a csomagolása belső oldalán található a figyelmeztetés! A veszélyek nem újkeletűek, de törvényeink csak pár éve írják elő ennek feltüntetését a címkén. A fluoridról, amit korábban kifejezett előnyként, reklámcéllal emlegettek, bebizonyosodott, hogy lenyelve egészségkárosító hatású.

Továbbá a fogkrémek általában olyan dörzsanyagokat tartalmaznak, amelyek hosszú távon tönkreteszik a fogzománcot. Nem is beszélve a cukorról vagy mesterséges édesítőszerekről, illetve egyéb ízesítő anyagokról. 

A megoldást a SunSmile Növényi fogkrém jelenti, amely Dr. Chen sok éves kutatásainak eredményeképpen jött létre. Nem tartalmaz fluoridot, mint ahogyan cukrot, szaccharint és egyéb mesterséges összetevőket sem. Természetes úton nyert szódabikarbóna és növényi enzimek segítségével hatékonyan tisztítja a fogakat, és táplálja a fogínyt is. Tiszta és friss ízű, a gyerekek is szeretik; és nem hagy szemcsés réteget a fogakon.

Előnyös tulajdonságai:

– Erősen koncentrált termék: egy borsószemnyi elegendő belőle a tökéletes fogmosáshoz. Ennélfogva rendkívül gazdaságos is.
– A szódabikarbóna kíméletesen polírozza és tisztítja a fogat, és nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót.
– Teljesen természetes készítmény, amely lenyelve sem ártalmas, még a kisgyermekeknek sem.
– Nincs szükség külön gyermekfogkrémre: egy család, egy fogkrém!
– Nem karcolja a fogzománcot, és nem károsítja az ínyt.
– A száj természetes pH-egyensúlyával harmóniában működik
– A szájüregben az enzimek hatása folyamatosan érvényesül, függetlenül attól, hogy a fogkefe eléri-e a fogak nehezen hozzáférhető területeit.

szorbitol, víz, xilitol, hidratált szilikon, glicerin, nátrium-metil-kokoil-taurát, nátrium-kokoil-szarkoszinát, PEG-32, pantenol, biszabolol, tokoferil-acetát, fokhagymaolaj, eukaliptuszolaj, mentaolaj, édesgyökér-kivonat, olvasószemfa-kivonat, fahéjmag-kivonat, magnóliavirág-kivonat, kamillavirág-kivonat, pektin, szódabikarbóna, cellulóz, karbomer, klorofill, kalcium-karbonát, titánium-dioxid, bromelain (gyümölcsenzim), papain (gyümölcsenzim), allantoin, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, klórhexidin-diglükonát, trieatnol-amin, természetes ízesítők

Hagyományos fogkrémet használtam, de kipróbáltam a SunSmile fogkrémet, és kidobtam a boltit. Az egész számat frissé, tisztává varázsolja. (Kahala B. – herbsfortune.com)

Több, mint 25 éve használom ezt a fogkrémet, és imádom. Nem használnék mást. Imádom az ízét, és a tényt, hogy nem tartalmaz káros méreganyagokat. (Irene E. – herbsfortune.com)

„A SunSmile fogkrémnek nagyszerű íze van. Nem tartalmaz fluort sem, ami maró hatású lehet, ugyanakkor hosszabb ideig biztosítja azt az érzést, hogy a fog felülete tiszta. Véleményem szerint a fogkövet is eltávolítja.” (Fritz Biedermann, Manager, Németország)

„A SunSmile nem hasonlítható a többi fogkrémhez. A többi fogkrémhez képest kevesebbet kell belőle használni, ami miatt jobban megéri az árát. Több, mint egy hónappal ezelőtt nyitottam fel egy tubust, és még mindig sok fogkrém van benne.” (Francine Convers, Manager, Franciaország)

„Minden alkalommal mikor fogat mostam, vérzett a fogínyem. A SunSmile fogkrém használatával már a második naptól (!) elmúlt a fogínyvérzésem, és a leheletem is jobb, mint valaha.” (Brandi, Mesa – besthealthfoodstore.net)