Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Gyakran ismételt kérdések

Sunrider termékek

Betegek is használhatják a termékeket?

Igen. A Regenerációs Program termékeit betegek is nyugodtan használhatják, hiszen koncentrált növényi élelmiszerekről van szó, vagyis ahogy normálisan étkezik egy beteg gyógyszerszedés mellett, úgy fogyaszthatja a Regenerációs Program táplálékait is, mint egy normál élelmiszert.

Hány éves kortól ajánlott a fogyasztás?

A termékek fogyasztása kis gyermekkortól (akár 1 évestől) egészen az aggastyán korig ajánlott.

Mikor igyuk a Calli teát?

A Calli italt a nap folyamán fogyasszuk, inkább többször kevesebbet, mint egyszerre sokat. Este a nappali Calli italból már ne igyunk, mert élénkítő hatása van.

Mennyit igyunk a Calli teából naponta?

1 liter fogyasztása ajánlott naponta, de fokozatosan érjük el ezt a napi bevitelt.

Hogyan lehetséges, hogy a Calli filteréből sokkal nagyobb mennyiségű ital készíthető, mint egy hagyományos teafilterből?

A Calli, bár ránézésre úgy néz ki, mint egy közönséges filteres tea, valójában nem az. Amit mi teaként ismerünk, általában szárított növények, elsősorban levelek egyszerű őrleménye. A Calli alapanyaga a Camellia sinensis (zöldtea) legzsengébb hajtása, amely a leggazdagabb a katekin gyűjtőnevű antioxidáns polifenol vegyületekben. Ha a Calli semmi mást nem tartalmazna, azt mondhatnánk rá, hogy a világ legjobb minőségű zöldteája, hiszen a növénynek csak a legértékesebb részeit használják fel hozzá. Ennél azonban többről van szó. A shaolin papok ősi, 1500 éves receptúrája szerint készült titkos összetételű növényi keveréket kiáztatják, majd a főzet víztartalmának jelentős részét elpárologtatják. Ezt a sűrítményt az előbb említett zöldtea-levelekre fecskendezik, és a koncentrált növényi oldat beivódik a levelekbe. Amikor a filtert vízbe áztatjuk, először a koncentrált növényi keverék oldódik le róla, majd magából a zöldtealevélből oldódnak ki az értékes anyagok.

Hígabban vagy sűrűbben fogyasszuk a Calli teát?

A Calli ital gyári címkéjén olvasható felhasználási utasítás szerint „áztassunk 1 filter Callit 0,5-1 liter forró vízben, a kívánt erősségtől függően 3-5 percig!” 20 éves tapasztalataink azt mutatják, hogy egy olyan szervezet számára, amelybe hosszú időn keresztül nagy mennyiségű méreganyag került a táplálékokból, levegőből, dohányzás útján, vagy ha az illető sok gyógyszert szed vagy szedett, egy ilyen sűrűségű főzet az elején kellemetlen tüneteket produkálhat a rendkívül intenzív és hirtelen tisztulási folyamatok eredményeképpen. Sokunk tapasztalata szerint hosszú távon is jól bevált a 2-3 literes hígítás. Ekkor még kellően ízletes az italunk, nem érezzük túl hígnak, és a hatása is ideális. A címkén lévő hígítási arányt csak azoknak ajánljuk, akik már legalább egy éve minden nap fogyasztják a Callit és a Sunrider egyéb termékeit is, és mellette egészségesen táplálkoznak, azaz szervezetükben már beállt egy közel egyensúlyi állapot.

A Calli fogyasztása mellett igyunk-e vizet?

Igen. Minimum 1 litert egy nap. A Calli fellazítja a méreganyagokat, de igazán a víz viszi ki őket a szervezetből, és izzadság, vizelet és széklet formájában távozik.

Ízesíthetjük-e a Callit citrommal, cukorral?

Semmi esetre sem. A Calli egy kifejezetten lúgosító hatású ital, amely jócskán ránk fér a mai világban, amikor korunk egyik népbetegsége az elsavasodás. A citrom savtartalma közömbösíti a Calli hatóanyagait, tehát a hatása ellen dolgozik. Édesítésre cukor helyett használhatunk mézet, vagy a Sunrider növényi édesítőjét (Sunny Dew).

Milyen edényben készítsük el a Callit?

A víz forralása történhet zománcozott fémedényben vagy rozsdamentesacél-edényben, azonban onnét feltétlenül öntsük át egy üvegkancsóba, és miután kicsit lehűlt, tegyük bele a filtert. A legjobb az, ha 50 °C-ra lehűlt vízbe tesszük a filtert. Ettől kezdve italunk ne érintkezzék fémedénnyel vagy –evőeszközzel!

Hogy készítsük el a Fortune Delight italt?

A Fortune Delight ital elkészítése során is figyelni kell arra, hogy ne fémedényt használjunk. Üveg, kerámia vagy műanyag kancsó tökéletesen megfelel az ital elkészítésére. Az italt kezdetben fél liter hideg vízben (vagy tetszés szerint akár meleg vízben is) oldjuk fel, és ne egyszerre igyuk meg az egészet, hanem osszuk be. Később kisebb (0,25 l-es) hígításban is készíthető az ital, és egyszerre is elfogyasztható.

Tényleg fogyaszt a Fortune Delight?

Igen. A nyirokrendszert tisztítja, onnan pucolja ki a felesleges méreganyagokat és köztük a zsírt is. Ha már fogyasztja egy ideje, akkor több zacskó is elfogyasztható egy nap, így erőteljesebb lesz a fogyasztó hatás.

Mennyi idő múlva várható a termékfogyasztás hatása?

Problémától függően, de már néhány nap alatt érezhető a pozitív hatás, elsősorban a tisztítás hatása, hiszen a méreganyagoktól megszabadult szervezet szinte fellélegzik. Első lépés mindig a tisztítás, mert egy mérgekkel teli szervezetben a tápláló koncentrált növényi élelmiszerek is nehezebben szívódnak fel, vagyis tisztítás nélkül a kapszulák is lassabban hatnak.

Milyen engedéllyel rendelkeznek a Sunrider termékek?

A Sunrider a termékeit Magyarországon a megfelelő hatósági (a termék típusától függően OÉTI- vagy KERMI-) engedélyekkel hozza forgalomba.

Fogyaszt-e a Calli tea?

A Calli ital sejtszinten tisztítja ki a méreganyagokat, így – elsősorban a méregtelenítés elején – fogyás is tapasztalható. Tisztítja az emésztőrendszert és beállítja az egyensúlyt, ezért áttételesen további fogyás is várható az emésztőrendszer teljes egyensúlyba kerüléséig.

Az Éjszakai Callit ihatom nappal is?

Igen, főleg, ha stresszes, ideges. Pihenteti az idegrendszert, miközben – a nyugtatókkal ellentétben – egyáltalán nem csökkenti a koncentrációs készséget. Az Éjszakai Calli a TOP kapszulával együtt fejti ki legjobban a hatását. Az éjszakai Calli fogyasztását javasoljuk kezdetben a komoly keringési vagy vérnyomásproblémákkal küszködőknek.

Mitől különlegesek a Sunrider termékei?

A Sunrider termékei koncentrált növényi élelmiszerek, tehát nem gyógyhatású készítmények vagy gyógyteák, hanem nap mint nap fogyasztható táplálékok. Minden termék koncentrátum, így annak ellenére, hogy teljesen tiszta növényi élelmiszerekről van szó, mégis intenzív regeneráló hatást fejtenek ki a szervezetben.

Lehet-e túladagolni a Sunrider termékeket?

Nem lehet túladagolni, mert koncentrált növényi élelmiszerről van szó, nem pedig gyógyszerről vagy gyógyhatású készítményről. Ahogy paradicsomból, fokhagymából, banánból vagy mogyoróból sem eszünk hatalmas mennyiségeket, csak amennyit a szervezetünk kíván, úgy a Sunrider koncentrált termékeit is az ésszerűség és a szervezet egyéni szükségletei szerint fogyasszuk.

Kell-e konzultálnom az orvosommal a Sunrider termékek fogyasztásáról?

Ha krónikus betegségben szenved és komoly szabályozó gyógyszereket szed (cukorbetegség, vérnyomásproblémák), akkor ajánlott konzultálnia orvosával, már csak azért is, mert a termékek regenerálják a szervezetet, és előfordulhat, hogy egy idő után nem lesz már szüksége annyi és olyan erős gyógyszerek szedésére. Ezért ajánlott a folyamatos kontroll.

Miért ajánlják a Sunrider tápláló termékeinek fogyasztását?

Ha krónikus betegségben szenved és komoly szabályozó gyógyszereket szed (cukorbetegség, vérnyomásproblémák), akkor ajánlott konzultálnia orvosával, már csak azért is, mert a termékek regenerálják a szervezetet, és előfordulhat, hogy egy idő után nem lesz már szüksége annyi és olyan erős gyógyszerek szedésére. Ezért ajánlott a folyamatos kontroll.

Hol árulják a Sunrider termékeket?

A Sunrider termékei hálózati értékesítésben kaphatók. Tehát vagy megvásárolod a termékeket egy független Sunrider üzlettulajdonostól (jelen esetben tőlem), vagy regisztrálsz a cégnél – egy ajánló, szponzor segítségével –, és a későbbiekben saját magadnak tudsz rendelni termékeket – kedvezményes áron– közvetlenül a Sunridertől.

Vegetáriánusok is használhatják a termékeket?

Igen. Kizárólag növényi alapanyagokból készülnek a termékek.

Megfelelnek a termékek a kóser kritériumoknak?

Igen. Sok Sunrider által gyártott élelmiszert a Star-K, a világ egyik legelismertebb kóser-tanúsító ügynöksége látott el tanúsítványával. A Sunrider ezen Star-K által tanúsított termékei egyben az Izraeli Fő Rabbinátus tanúsítványát is megkapták.

Mohamedán vallásúak is fogyaszthatják?

Igen.

Sportolók is fogyaszthatják? Nem lesz doppingproblémájuk?

Igen, fogyaszthatják. Nem lesz problémájuk. 2006 decemberében a Tiltott Anyagokat Ellenőrző Csoport (BSCG) egy, a Doppingellenes Világszövetség (WADA) által akkreditált szervezet, öt Sunrider-termék, a Veros, a JOI, a TOP, a Sunrise és a Koreai fehér ginszeng esetében tanúsította, hogy nem tartalmaznak tiltott anyagokat. A Sunrider többi termékében sem fordul elő doppingszerként listázott természetes eredetű anyag. (Ez lehetővé tette a Sunrider által szponzorált Izraeli Olimpiai Csapatnak az említett termékek fogyasztását a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékokra való felkészülés ideje alatt.)

Hány TOP kapszulát szedjünk naponta?

A memória és idegrendszer általános erősítésére napi 2 kapszula ajánlott. Stresszes helyzetekben, vizsgaidőszakban, fokozott idegi megterhelés esetén akár alkalmanként 4-6 kapszulát is elfogyaszthat. A termék hatóideje 6-8 óra, így általában a stresszes helyzetek előtt célszerű fogyasztani.

Elősegíti a Sunbreeze olaj az egyensúlyt?

A sun azt jelenti, nap, a breeze jelentése pedig szellő. Így a SunBreeze név is hűen tükrözi, hogy a termék a jin-jang filozófia alapján készült, vagyis ha égett, gyulladt testrészt kezelünk vele, akkor hűti; ha hideg, vérszegény területre kenjük, akkor pedig élénkíti a vérkeringést, ezáltal melegérzetet kelt.

A Sunbreeze olajat belsőleg is használhatom?

Igen. Torokfájás, köhögés, hányinger/hányás esetén például nyugodtan tehetsz a nyelvedre, vagy önthetsz a teádba is 1-2 cseppet.

Miért nevezik a TOP kapszulát "agyfényesítőnek"?

Mert táplálja az idegsejteket, ezáltal javul a memória, tisztább lesz a gondolkodás, jobban vág az ember agya, csökken a depressziós hajlam. Idős embereknél a használat által javul a bizonytalan járás.

A Sunbreeze olaj belekerülhet a szembe?

Nem. De ennek csupán annyi az oka, hogy töménysége miatt nagyon irritálja a nyálkahártyát. Ha netán mégis szembe kerül, semmi gond, csak bő vízzel ki kell mosni, és egy idő után az illóolaj elpárolog. Olyannyira biztonságos, hogy gyerekeknek is lehet adni, még belsőleg is.

Mennyit használjak a Sunbreeze olajból?

Külsőleg is és belsőleg is mindössze pár cseppet, mert nagyon koncentrált. De használat közben úgyis érezni fogja, mennyit kíván a szervezete.

Azt hallottam, hogy fiatalító hatása is van a Sunrider termékeknek, igaz ez?

Annyiban igaz, hogy az a szervezet, amely tiszta formában megkapja a működéséhez szükséges nélkülözhetetlen, legfontosabb tápanyagokat, képes önmagát egészséges sejtekkel regenerálni, így valóban tevékeny, hosszú életnek néz elébe a hűséges Sunrider-termékfogyasztó.

Gyártás

Hol termesztik a termék alapanyagait?

A Sunrider a termékek alapanyagait részben a saját tulajdonában álló ültetvényeken maga termeszti, részben kizárólagos szerződés keretében és ellenőrzött körülmények között termeszteti elsősorban Belső-Kína hegyes területein, részben más országokban, például Paraguayban, ahonnét a növényi édesítő alapanyaga származik.

Hol gyártják a Sunrider termékeit?

A Sunrider a termékeit a saját tulajdonú csúcstechnológiájú gyáraiban gyártja, amelyek Kaliforniában, a City of Industryban, Kínában (Tiencsinben és Kantonban), Szingapúrban, Tajvanon és Indiában találhatók. 2008 nyarán avatták az új Los Angeles-i gyáregységeket, amelyek alapterülete és kapacitása meghaladja az összes eddigi gyártóüzem kapacitását. Kínában, Kunshanban is új gyár épült. A nyers növények feldolgozása az ázsiai gyárakban történik, majd a feldolgozott növényeket továbbítják az amerikai gyárakba, ahol a további folyamatok történnek, beleértve a kiszerelést.

A gyárakban fertőtlenítik a növényeket?

A gyárakban a növényeket nem vetik alá vegyi fertőtlenítésnek, füst- és hőkezelésnek. A növényeket géppel és kézzel válogatják, majd a válogatott és kifogástalan minőségű példányokat megtisztítják a durva szennyezésektől, majd a Sunrider saját fejlesztésű és gyártású – baktérium-, gomba-, és vírusölő hatású – gyümölcsmosójával megmossák. A gyártás csírátlanított környezetben történik, a levegőt többszörösen szűrik, a felhasznált vizet fordított ozmózissal folyamatosan tisztítják. Más növényfeldolgozó üzemekben a baktériumszámnak meghatározott határértékét tűzik ki célul, míg a Sunrider a kórokozóktól és egyéb szennyeződésektől való 100%-os mentességet.

Miután a növényeket megtisztították, szennyeződhetnek-e a gyártási folyamat során?

Egyáltalán nem. Azon túl, hogy a gyártás nagy része zárt rendszerben történik, ahol az alapanyagok nem érintkeznek a helyiség levegőjével, a levegő az egész gyárban folyamatos tisztításnak van alávetve. Ráadásul a nyers növények megtisztításától a csomagolt, és általában zsugorfóliával is ellátott végtermékek létrejöttéig emberi kéz általi érintés nem lehetséges. A gyári dolgozók az egész folyamatban, még a csomagoló részlegen is fertőtlenített gumikesztyűben és védőruházatban dolgoznak, amelyből minden nap teljesen újat kapnak, a használtat pedig leselejtezik.

Mi a garancia arra, hogy gyártáskor a növények nem veszítenek az értékükből?

Mint az előbb is említettük, a növények nem érintkeznek vegyszerekkel, illetve a gyártási folyamat egy fázisában sincsenek kitéve magas hőmérsékletnek vagy sugárzásnak.

Milyen minőségű vizet használnak fel a termékek gyártásakor?

A Sunrider a gyáraiban külön helyiségeket üzemeltet rendkívül magas kapacitású víztisztító rendszerek használatára, amely egy egyszerű fizikai szűrést és aktívszén-szűrést követően a fordított ozmózis módszerével eltávolít a vízből minden baktériumot és vírust, valamint nehézfém-szennyeződést is.

A cég végez-e állatkísérleteket? Hogyan tesztelik a termékeket?

A cég nem végez állatkísérleteket. A felhasznált növényeket évezredek óta emberek fogyasztják. A tulajdonos minden új terméket magán és családján tesztel, majd vezető üzlettulajdonosain próbál ki, mielőtt forgalomba hozza.

A feldolgozáskor sérül-e a növények enzimtartalma?

Semmi esetre sem. A Calli egy kifejezetten lúgosító hatású ital, amely jócskán ránk fér a mai világban, amikor korunk egyik népbetegsége az elsavasodás. A citrom savtartalma közömbösíti a Calli hatóanyagait, tehát a hatása ellen dolgozik. Édesítésre cukor helyett használhatunk mézet, vagy a Sunrider növényi édesítőjét (Sunny Dew).

Regeneráció, Méregtelenítés

Mi a regenerációs program lényege?

A Regenerációs Program vagy Regenerációs Filozófia lényege, hogy a szervezetet sejtszinten megtisztítsuk a felhalmozódott méreganyagoktól, majd megtápláljuk a legyengült szervrendszert vagy szervrendszereket. Így visszaáll a szervezet egyensúlyi állapota, és megszűnnek a problémák. Ugyanis szervezetünk intelligens, és ha megkapja a megfelelő táplálékot (koncentrált növényi élelmiszert), képes regenerálni önmagát.

Kinek ajánlott a regenerálódás?

Van egy kínai mondás, miszerint ahány éve fennáll egy probléma, minimum annyi hónap szükséges a regenerációhoz. De a Regenerációs Program termékeit igazából minden nap célszerű fogyasztani, vagyis érdemes márkát váltani, az eddigi italokat és néhány élelmiszert lecserélni ezekre a termékekre.

Meddig kell regenerálódni? 1-2 hónap elegendő?

A regenerálódás mindenkinek ajánlott, hisz’ napjainkban rengeteg méreganyag kerül be a szervezetbe a táplálkozással, vagy akár a belélegzéssel is. Ezért célszerű a szervezet folyamatos tisztítása, hogy ne legyen ideje a méreganyagoknak felhalmozódni.

Miért kell a szervezetet tisztítani, méregteleníteni?

Mert a mindennapokban számtalan méreganyag halmozódik fel benne a levegőből, az élelmiszerek adalékanyagaiból, gyógyszerekből stb. Ha ezeket a méreganyagokat nem tisztítjuk ki a szervezetből, akkor előbb-utóbb komolyabb betegséget okoznak, mert az immunrendszer és keringési rendszer már nem bír el velük.

Gyógyszerfogyasztás mellett szabad-e méregteleníteni?

Igen, de hígabban kell elkészíteni a méregtelenítő Calli teát, mert a gyógyszer is egy méreganyag, és a Calli valamilyen szinten tisztítja tőle a szervezetet.

Mitől gyengéd és élvezetes a Regenerációs Program?

Attól gyengéd és élvezetes, hogy a termékek ízletesek, és használatuk könnyedén beilleszthető a mindennapokba. Helyes használat esetén nem okoznak mellékhatást és semmilyen kellemetlenséget; szelíden befolyásolják a szervezet működését.

Terhes vagy szoptató nők is végezhetnek belső tisztítást?

Terhes anyáknál csak nagy hígításban ajánlott a tisztító ital használata, mivel az anya keringési rendszerén keresztül a magzatba is bekerülnek a felszabaduló méreganyagok, amelyek nagyobb koncentrációban feleslegesen terhelnék a magzatot. Szoptatós anyák nyugodtan ihatják a tisztító italt, még fokozza is a tejtermelést.

Mit segít egy-egy szervrendszer megtáplálása?

Az adott szervrendszert felerősíti, regenerálja, így megszűnik annak egyensúlyhiánya, vagyis megfelelő mennyiségű koncentrált növényi élelmiszer elfogyasztása után az adott probléma is megszűnik, ami az adott szervrendszert terheli.

A Regenerációs Programhoz szükség van-e speciális étrendre?

Nincs szükség semmilyen speciális étrendre.

Méregtelenítéskor milyen mellékhatásra kell felkészülni?

Az első napokban lehet szédülés, fejfájás, hányinger, rossz közérzet, gyakoribb vizelet vagy széklet. Ekkor nem kell megijedni, hanem fogyasztani kell tovább a tisztító italt, hogy a sejtek közül felszabadult méreganyagok kiürüljenek a szervezetből. Ha a tünetek túl drasztikusnak tűnnek, átmenetileg nagyobb hígítással készítsük el az italt.

Könnyű-e a programot beilleszteni a mindennapi életbe?

Igen. A termékeket úgy állították össze, hogy könnyen és gyorsan át lehessen térni a használatukra a mindennapokban.

Nem kaptál választ a kérdésedre?

Keress bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

06-30-951-8350 | 06-1-788-0230
naplovas@naplovas.hu