Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Díjak

1982 óta a Sunrider számtalan elismerésben részesült. Ebből látható itt egy válogatás, kiemelve pár különösen fontos díjat.

Ezek jól bizonyítják, hogy termékeink valóban a legkiválóbb minőségű, természetes összetevőkből készülnek.

Kóser

Kóser tanúsítvánnyal ellátott termékek
A Sunrider tisztában van vele, hogy sok Független Üzlettulajdonosnak és vásárlónak fontosak a Kóser tanúsítvánnyal ellátott termékek. Ezért sok Sunrider által gyártott élelmiszert a Star-K, a világ egyik legelismertebb kóser-tanúsító ügynöksége látott el tanúsítványával. A Sunrider® ezen Star-K által tanúsított termékei egyben az Izraeli Fő Rabbinátus tanúsítványát is megkapták. Ez a legfelsőbb zsidó vallási kormányzati szerv Izrael államban, amely az élet számtalan aspektusát felügyeli, beleértve a kóser tanúsítványok kiadását.

Ifanca-díj

Az Évtized Halal Vállalata

Az Amerikai Iszlám Élelmiszer Tanács (IFANCA) az “Évtized vállalata” díjat adományozta a Sunrider Internationalnak, a Halal ételeket és termékeket fogyasztó muszlim vásárlóknak világszerte biztosított kiemelkedő szolgáltatásaiért.

Doppingszer-mentességi tanusítvány

2006 decemberében a Tiltott Anyagokat Ellenőrző Csoport (BSCG), a Veros®, a Joi®, a Top®, a Sunrise® és a Koreai Fehér Ginseng esetében tanusította, hogy nem tartalmaznak tiltott anyagokat. Ez lehetővé tette a Sunrider által szponzorált Izraeli Olimpiai Csapatnak az említett termékek fogyasztását a 2008-as pekingi olimpiai játékokra való felkészülés során. A Sunrider szintén engedélyt kapott a BSCG logójának és cimkéjének a használatára az öt igazolt termék csomagolásán, amelyek így felkerültek azon ötven termék listájára, amelyeket az Izraeli Olimpiai Bizottság jóváhagyott.
A BSCG a legkorszerűbb anti-dopping eljárásokat használja a vizsgálatok során. A BSCG által használt kimutatási határ a legalacsonyabb kimutatási határ az összes, világszerte használt között. A BSCG által ellenőrzött táplálék-kiegészítők nagyobb magabiztosságot adnak a fogyasztóknak, hiszen bizonyosak lehetnek abban, hogy a termék előállítója megtett minden szükséges lépést annak érdekében, hogy a termékek ne tartalmazzanak káros, anabolikus alkotóelemeket, stimulánsokat, és más potenciálisan veszélyes tiltott anyagot.