Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider TOP kapszula – Az agyfényesítő

32456 Ft

Csúcstermék a Sunridertől! Sokan csak egyszerűen „agyfényesítőnek” hívják. A TOP növényi koncentrátum az idegrendszert táplálja, ezáltal az agyműködést is serkenti. Hozzásegít a jó közérzet és a tiszta gondolkodás eléréséhez. A gondosan összeválogatott, legjobb minőségű növényeket az optimális érési időben takarítják be, amikor a bennük lévő aktív komponensek érésük csúcsán vannak.

A Sunrider soha nem használ olcsó növényeket, és nem kever össze rokon fajokat, mert az ronthatja a termék hatékonyságát. A teljes körű egészség elérése sokkal többet foglal magában, mint egyszerűen fizikai testünk állapotát. Azt, hogy hogyan érezzük magunkat, nagyban meghatározza, hogyan tudunk megbirkózni a ránk nehezedő nyomással, stresszel és hangulatváltozásokkal.

Ha érzelmileg és mentálisan egyensúlyban vagyunk, akkor jobban tudunk koncentrálni. A Távol-Keleten a tibeti kolostorok lámái évezredekkel ezelőtt magas szintre fejlesztették gyógynövény-ismereteiket. Régi törekvésük volt, hogy megteremtsék a test, a lélek és a szellem egyensúlyát és tisztaságát. Dr. Chen a TOP formulájához ezeket az ősi tibeti recepteket használta fel.

Előnyös tulajdonságai:

– Tapasztalatok szerint rendszeres fogyasztása segít a mentális és érzelmi egyensúly fenntartásában;
– Táplálja az idegrendszert, javítja a gondolkodást és a szellem tisztaságát;
– Segít a fásultság, a szellemi munka okozta fáradtság leküzdésében;
– Enyhíti a fejfájást, nyak- és vállfájást;
– Az agysejteket élő növényi energiához juttatja, amely az anyagcserefolyamagokat kedvezően befolyásolja, ezáltal csökkenti az álmatlanságot és emlékezetkihagyást, továbbá hozzájárulhat a szenilitás enyhítéséhez.

Napi 2 db kapszula. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészéges életmódot.

Mentalevél (33%), édesgyökér (23%) és lestyán (23%) kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz, alangfű gyökér (4,5%)

Minden reggel 4 Topot is beveszek. Ezt helyes mértéknek tartom. Ha valami miatt néhány nap kimarad, akkor már érzem a hiányát. Ahhoz a pörgéshez, amit orvosként elvárok magamtól, szükség van erre a mennyiségre. (Dr. Csókási Zsolt)

Ideggyógyász javaslatára antidepresszánsokat szedtem, aztán javasolták a Topot. Amikor elkezdtem szedni, folyamatosan elhagytam az eddigi gyógyszereket, és idővel megszűntek a tünetek is. (Kovács Gáborné)

A mindennapjaim bearanyozója! Három pici gyermekem, a háztartásom, a kertünk rengeteg feladatot ad nekem. Amikor megismertem a Topot, az Agyfényesítő kapszulát, megváltozott a hétköznapi életem rendje. Jobban átláttam, mi a fontos, mi az, ami ráér. Nem dőltem ki este 6 órakor, nem voltam feszült a rám háruló feladatoktól, felelősségtől. A napi egy fenntartó adagot sosem  hagynám el. (Szatmári Mariann)

 „Nekem az életemet mentette meg a TOP. A segítségével sikerült elérnem, hogy ne azt kérdezzék tőlem, hogy »mi a bajod?«, hanem azt, hogy »mitől ragyogsz?«. Ma is mindennap eszem, pénzben nem is mérhető az a segítség, amit a TOP nyújtani tud.” (Nagy Noémi)

 „A TOP kapszula családunk legkedveltebb termékei közé tartozik. A tisztítás és az ún. alaptáplálás mellett rögtön ajánlom. Ma Magyarországon az egészségtelen táplálkozás mellett a stressz, az idegrendszer túlterhelése az első számú betegségforrás. Az idegrendszer testünk működésének legfelső irányítója. Ezért egyensúlyi állapota – vagy annak hiánya – alapvetően befolyásolja egészségünket. Táplálása és erősítése ugyanolyan nyilvánvaló és sürgős, mint az már az immunrendszer esetében köztudott. Kincs van a kezünkben, éljünk vele!” (Dr. Dorogi Éva)

 29 éves lányom 17 éve ágyhoz kötött egy súlyos betegség következtében. A klinikai halál állapotából hozták vissza… Tavaly novembertől kapja a Calli teát, egy hónap alatt már érezhető volt a változás. Februártól Topot is fogyaszt. A fejlődés óriási! Orsolya mentálisan teljesen bezárult ember volt. Ma ott tartunk, hogy kontaktust teremt, kér, ha akar,  felül, mosolyog. Kettő Top kapszulával kezdtük, majd emeltük az adagot. Három hét után beszélgetést kezdeményezett, ezt korábban sose tette! Nem várok csodát, csak azt szeretném megérni, hogy megfogja a kezem, és azt mondja: Anya, gyere, menjünk együtt valahová! (Virág Ibolya)

 Tavaly volt egy súlyos idegösszeomlásom, emiatt – mivel testnevelő tanár és személyi edző vagyok – elkezdtem jógázni. Majd egy ismerős orvostól kaptam néhány nagyszerű tanácsot. Tőle megtanultam, hogy a Regenerációs Program jelenti számomra a legnagyobb segítséget, nagyon kell figyelnünk táplálkozásunkra, az életvitelünkre. A Top nekem is segített. (P. Tímea)

 „Ideggyógyászként gyakran találkoztam fejfájós, szellemileg fáradt, stresszes emberekkel. A TOP mindenkinek és gyorsan segített, és természetes összetevői révén a terápiás ajánlásomban sokszor elsőként szerepel. A piacon többnyire az egy hatóanyagos termékek érhetők el, ezzel szemben a TOP összetett, ugyanakkor mellékhatás nélküli segítség, hogy agyilag is a csúcson legyünk.” „Ideggyógyászként gyakran találkoztam fejfájós, szellemileg fáradt, stresszes emberekkel. A TOP mindenkinek és gyorsan segített, és természetes összetevői révén a terápiás ajánlásomban sokszor elsőként szerepel. A piacon többnyire az egy hatóanyagos termékek érhetők el, ezzel szemben a TOP összetett, ugyanakkor mellékhatás nélküli segítség, hogy agyilag is a csúcson legyünk.” (Dr. Kuczka Mária)