Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Oi-Lin Szemránckrém

27282 Ft

Elfogyott

Kategória:

Az Oi-Lin Szemránckrém egy teljes, koncentrált növényi szemkörnyék-ápoló formula, amely hidratálja a bőrt, csökkenti a szem környéki táskákat és ráncokat, és természetesen simává varázsolja a bőrt.
A legfrissebb bőrápolási technológián alapuló, rendkívül gyorsan ható készítmény.

Előnyös tulajdonságai:

Használata után azonnal láthatja a változást.
Minimálisra csökkenti az apró vonalak és ráncok megjelenését.
Intenzíven hidratálja, így rugalmassá teszi a bőrt.
Folyamatosan javítja és megújítja a bőr állagát.
Gyorsan ható és tartós készítmény, benne növényi kivonatok, így ginszenggyökér, uborka, varázsdió, jiaogulan (Ázsiában honos gyógynövény) és golgotavirág egyedi koncentrátumával.
Természetes módon segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében.
Minden bőrtípusra hatékonyan alkalmazható.

Kiszerelés:

14 g

Reggel és este, az arcbőr megtisztítása és tonizálása után, vigye fel az Oi-Lin® Szemránckrémet a szem környéki területekre, és enyhén nyomkodja be bőrébe. Ezt követően a legjobb hatás érdekében használja a Dr. Chen™® Megújító és feszesítő krémet, valamint az Oi-Lin Szemránczselét. A krémet tárolja sötét helyen, hogy az összetevők megőrizzék maximális hatékonyságukat.