Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider Kandesn Kéztisztító zselé

7183 Ft

Legtöbbünk számára nyilvánvaló, hogy „a tiszta kéz fél egészég”. A fertőzések elleni védelem szempontjából rendkívül fontos, hogy kezet mossunk például tüsszentés, köhögés, WC-használat után, potenciálisan veszélyes helyek (pl. orvosi rendelők, iskolák, gyorséttermek) elhagyásakor. Az ajtókilincsek és a tömegközlekedési eszközök szintén nagy veszélyforrást jelentenek. Étkezés és nassolás előtt kezet mosni pedig egyszerűen kötelező!

Azonban hányszor, de hányszor előfordul, hogy kezet szeretnénk mosni, de nem tudunk, mert nincs víz a közelben?! Többé nem lesz ilyen problémája, ha magával viszi a forradalmi Kandesn Kéztisztító zselét. Akárhova megy, legyen Önnél! Most a ragacsos kezű gyerekek szülei is megkönnyebbülten felsóhajthatnak!

A Kandesn Kéztisztító zselé kényelmes megoldást kínál a víz nélküli kézmosáshoz. Gyorsan felszívódik. Speciális formulájának köszönhetően egyszerre tisztít és hidratál, és nem szárítja ki a kezet. Valójában megelőzi a más márkák okozta kirepedezett bőrt. Keze kellemes és friss illatú lesz!

Előnyös tulajdonságai:

– A természetes hidratálóknak köszönhetően, és mivel csak a legszükségesebb kis mennyiségben tartalmaz alkoholt, kezeit tisztának és frissnek, nem pedig száraznak fogja érezni.
– Enyhén savas kémhatású, ami összhangban van a bőr természetes pH-jával, és kedvezőtlen környezetet teremt a kórokozók számára.
– A benne lévő kaméliakivonat ismert antioxidáns és tisztító hatásáról. , A fehérfűzfakéreg-kivonatot általánosan használják vérzéscsillapító és tisztító hatásáért.
– A fertőtlenítő hatású teafaolaj illóolajokban gazdag, és rendkívül hatékony a bakteriális és gombafertőzésekkel szemben.
-Rendkívül gazdaságos: egy használat alkalmával csak egy borsószemnyi zselére van szükség.
– Nyugtató hatású növényi kivonatokat tartalmaz, állati származékok felhasználása nélkül.

Kis mennyiséget nyomjon a tenyerébe, és egyenletesen dörzsölje szét! Frissítő hatását és jó illatát élvezni fogja. Utána bátran ételhez nyúlhat, és közben biztonságban érezheti magát!