Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Fontos! A rendelésed leadásához minimum 8000 Ft értékű vásárlás szükséges. A házhozszállítás 8000 Ft felett 890 Ft.-, 30 000 Ft felett ingyenes.

Sunrider SunBright Laundry SuperClean – Koncentrált mosószer (kicsi)

4567 Ft

Elfogyott

A SunBright SuperClean Mosószer egy kifejezetten ruhamosásra kifejlesztett termék. Koncentrátum, ezért egy fél kupaknyi (30 ml) bőven elég belőle egy átlagos mosáshoz. Ez a kíméletes, de annál hatékonyabb mosószer gyakorlatilag minden mosható anyagra és színre biztonságos. Bőrbarát, ezért kézi mosásra is alkalmas.

Ezen kívül egyéb célokra is felhasználhatja, pl. mosogatásra, folttisztításra, habár ezekre a célokra speciálisan a SuperClean™ *T isztítószert tervezték, amely nagyobb zsíroldó hatással rendelkezik. Annak hiányában a mosószer is jól használható. A vegyi alapú mosóporok általában nem öblíthetők ki teljesen, bizonyos mértékben benne maradnak a ruha szövetében, és viselés közben a méreganyagok képesek felszívódni. Ez komoly irritációt és allergiát okozhat, aminek gyakran nem is állapítható meg a közvetlen oka. A SuperClean™ használatával teljesen nyugodt lehet: Ön és gyermeke nem fog mérgező vegyszerekkel találkozni a ruhákon és ágyneműkön keresztül.

Előnyös tulajdonságai:

– Enyhén savas pH-ja révén nem szárítja ki a bőrt.
– Ammónium- és foszfátmentes, biológiailag lebomló és környezetbarát készítmény.
– Nem szükséges mellette sem öblítőszert, sem vízlágyítót használnia, ezért használata még inkább gazdaságos.
– Természetes citromfű- és teafaolajtartalma fertőtlenítő hatású.
– Ha mosás után a ruhán marad belőle valamennyi, az biológiailag lebomlik, és semmilyen irritáló vagy allergizáló anyagot nem hagy maga után.
– A ruhák nemcsak használata után közvetlenül, hanem eltéve hetekig friss és üde illatúak maradnak.
– Mindenki számára ideális alternatíva más mosószerekkel szemben, azonban kisgyermekes családok részére kimondottan elengedhetetlen, mert gyermekkorban a mosóporokban előforduló vegyszerek hatásának sokkal súlyosabb következményei lehetnek!
– Gazdaságos nagy flakonban és utántölthető praktikus kétfejű adagolóban egyaránt kapható.

Egy átlagos gépi mosáshoz használjon fél kupak (30 ml) SunBright SuperClean Mosószert! Általában ennél kevesebb, 10-20 ml is elegendőnek bizonyul belőle, azonban erősen szennyezett, illetve a fehér ruhákhoz használjon kicsit többet, mint a többi átlagos ruhához. Kövesse a mosógép használati utasítását és a ruhák címkéin található utasításokat.

Nagyon hatékony, és a gyerekeim allergiája megszűnt, mióta mosóporról erre váltottam. Nagyon szeretem. (Fazekas Nikolett)

„A már semmi más módon nem eltávolítható gránátalma lila levét színes damasztabroszból reggelre eltávolította a szórófejes flakonban feloldott SuperClean. Olyan ez, mint a többi Sunrider termék. Mindig számíthatok rá, mindig működik.”  (Kövesi Kata, Lead Director)

Nagyon hatékony, és a gyerekeim allergiája megszűnt, mióta mosóporról erre váltottam. Nagyon szeretem. (Fazekas Nikolett)

„A SuperClean tisztítószert az 1996-os világkongresszuson ismertem meg San Diegóban. Van egy kedvenc ülőgarnitúránk, amit már mindennel próbáltunk tisztítani, több-kevesebb sikerrel. A SuperClean segítségével visszavarázsoltuk eredeti formájába. Csodálatos ez a Sunrider biotisztítószer, mindenkinek nagy segítség a takarításban, mosásban, szőnyegtisztításban, főleg az olyan panzióban, mint a miénk Kaposváron. (Molnár Tibor, Director)

„A SuperCleant használom az egész háztartásban és számomra nagyon megnyugtató, hogy nem tartalmaz az egészségre ártalmas vegyszereket. Sokkal tisztábbnak érzem a környezetet és szeretem az illatát. Mosáshoz nem kell öblítőt használni, valamint nagyon szépek lesznek a ruhák színei. Rengeteg üveg-és tükörfelület van a lakásban, melyeket a SuperCleannel sokkal könnyebb tisztán tartani, valamint kiváló konyhabútorra, mosogatáshoz, mert nagyon jól oldja a zsírt. Nagy koncentráltsága miatt kevés kell belőle, így nagyon gazdaságos. A SuperClean egyszerűen szuper!”  (Bajorné Potyondi Mária / Vital-M Bt.)

„Kísérletező szellemű vegyész vagyok, tehát sok mindent kipróbáltam már, de ilyen hatékony tisztítószert még nem találtam. Leginkább folttisztításra használom. A SuperCleannel nagyon finom öltönyök gallérjából is kivehető a folt, de a paprikás csirke nyomainak eltávolítására is kiváló. Nagyon fontos, hogy a textíliákat nem roncsolja, hideg vízzel is hatékonyan használható, valamint régi foltokat is képes elhalványítani. Mindezeken túl bőrkímélő és semmilyen allergiát nem okoz.” (Dr. Dóró Tünde)