Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Blog

Tények és tévhitek a táplálkozásról XX. – Cukorbeteg étrend

Tények és tévhitek a táplálkozásról XX. – Cukorbeteg étrend

A cukorbetegséget a diabéteszesek jó része nem veszi elég komolyan, és nem követ szigorú étrendet. Ennek két oka lehet, vagy nem tud róla, vagy nem elég szigorú magával szemben. Mi most ebben a cikkben megpróbálunk összeszedni mindent, amit a helyes cukorbeteg étrendről tudni érdemes.

Tények és tévhitek a táplálkozásról XIX. – Fűszerek (2. rész)

Tények és tévhitek a táplálkozásról XIX. – Fűszerek (2. rész)

A mai cikkünkben folytatjuk a fűszerekről szóló értekezésünket. A mai fejezetben egyénileg vizsgáljuk meg a különböző fűszereket – ABC sorrendben.

Majdnem az összes fűszer közös tulajdonsága, hogy segítik kezelni a gyomorproblémákat, és az emésztést javító hatással bírnak. Ezt az információt külön-külön nem fogjuk minden fűszernél megemlíteni.

Tények és tévhitek a táplálkozásról XVIII. – Fűszerek (1. rész)

Tények és tévhitek a táplálkozásról XVIII. – Fűszerek (1. rész)

A fűszerek évszázadok óta a konyhaművészet alapjait képzik, nélkülük ma már elképzelhetetlen a főzés, ill. a táplálkozás. Az ízek élvezete mellett azonban érdemes megvizsgálni azt is, milyen hatással vannak a különböző fűszerek a szervezetünk működésére, akár pozitív, akár negatív oldalról. Két részes cikkünk első epizódjában a fűszerekről általánosságban fogunk beszélni. Lássuk!

Tények és tévhitek a táplálkozásról XV. – Vitaminok (2. rész)

Tények és tévhitek a táplálkozásról XV. – Vitaminok (2. rész)

Előző, a tejről szóló cikkünkben górcső alá vettük ezt az italt, és az arról szóló pozitív és negatív véleményeket, kutatásokat egyaránt.

A mai bejegyzésünkben tovább boncoljuk a tejet – megnézzük, hogy mit érdemes tudni a különböző fajtáiról – többek közt a növényi alapú tejekről, ill. megvizsgáljuk mit is jelent pontosan a pasztőrözés és az UHT felirat.

Tények és tévhitek a táplálkozásról XIV. – Vitaminok (1. rész)

Tények és tévhitek a táplálkozásról XIV. – Vitaminok (1. rész)

A cikksorozatunk „hagyományait” picit felrúgva ma nem egy konkrét étel vagy italcsoportról fogunk beszélni, hanem megismerkedünk kicsit a vitaminok világával. A két részes cikk első felvonásában megvizsgáljuk miért fontosak általánosságban a vitaminok, ill. megismerkedünk az A- és B- vitaminokkal.

Tények és tévhitek a táplálkozásról XII. – Halak

Tények és tévhitek a táplálkozásról XII. – Halak

Cikksorozatunk mai részében a halakat fogjuk kivesézni (kifilézni?). A halak szerencsére már-már sérthetetlen ételnek számítanak – nem nagyon hallhatunk arról, hogy negatív információk terjedjenek róluk. Ennek természetesen megvan az oka. Hogy micsoda, az kiderül, ha tovább olvasol!