Villámgyorsan és a legolcsóbban szállítunk — 300 + fogyasztói vélemény — Orvosok tapasztalatai — A legszélesebb Sunrider termékkínálatból választhatsz — A világ legkoncentráltabb élelmiszerei és italai — Kóser és Halal minőség — 5000 éves tapasztalatra/tudásra épülő receptek — A legtöbb információ a Regenerációs Programról — Amerikai gyártási színvonal/minőség — Már 40 éve sikeres a világon a Regenerációs Program

06-30-951-8350 | +36-1-788-0230

Folyamatosan tisztítsd és tápláld a szervezetedet különleges növényi italokkal és ételekkel, hogy holnap is vidám, energikus és fitt lehess!

Blog

Tények és tévhitek a táplálkozásról XI. – Húsok

Tények és tévhitek a táplálkozásról XI. – Húsok

A hús évezredek óta az egyik legértékesebb táplálékunk, köszönhetően egyrészt annak, hogy emberek milliói szeretik, ill. annak, hogy rendkívül értékes tápanyagtartalommal rendelkezik, amely igen nehezen pótolható más alternatívákkal.

Tények és tévhitek a táplálkozásról X. – Kenyér

Tények és tévhitek a táplálkozásról X. – Kenyér

A Tények és tévhitek a táplálkozásról cikksorozatunk mai cikkében a kenyérről olvashatsz részletesebben. Szokásunkhoz híven megnézzük milyen pozitív és milyen negatív hatásai vannak a kenyérfogyasztásnak, milyen kenyértípusokat ismerünk, és a végén levonjuk a szubjektív konzekvenciánkat is. Reméljük tartalmas lesz!

Tények és tévhitek a táplálkozásról VII. – Édességek

Nem meglepő kijelentés az, hogy az édességek hízlalnak, és az egészségre ártalmasak. Mi azonban a pontos probléma az édességekkel? Mik azok a tulajdonságok amiket esetleg mégis pozitívan említhetünk velük kapcsolatban? Mik az alternatívák? Lássuk!

Tények és tévhitek a táplálkozásról V. – A tea

Tények és tévhitek a táplálkozásról V. – A tea

A Tények és tévhitek a táplálkozásról cikksorozat mai részében a teáról fogunk beszélni. Miért érdemes teát fogyasztani? Milyen teát igyunk, miben különböznek? Filteres, szálas, instant? Olvass tovább, és tudj meg többet!

Tények és tévhitek a táplálkozásról III. – A kávé

Tények és tévhitek a táplálkozásról III. – A kávé

Bár a kávézás jótékony hatásai egyre inkább teret nyernek a közvéleményben, sokan a mai napig azt hiszik a régi híresztelések alapján, hogy a kávé és a koffein nem más, mint méreg – néha egy-egy lapon említve a dohányzással, a magas vérnyomással és az álmatlansággal.

Nézzük hát, mit kell tudni a kávéról?

Tények és tévhitek a táplálkozásról II. – A tej (II. rész)

Tények és tévhitek a táplálkozásról II. – A tej (II. rész)

Előző, a tejről szóló cikkünkben górcső alá vettük ezt az italt, és az arról szóló pozitív és negatív véleményeket, kutatásokat egyaránt.

A mai bejegyzésünkben tovább boncoljuk a tejet – megnézzük, hogy mit érdemes tudni a különböző fajtáiról – többek közt a növényi alapú tejekről, ill. megvizsgáljuk mit is jelent pontosan a pasztőrözés és az UHT felirat.